WESTERPOORT
WESTERPOORT

Toon de Jong Reklame

Toon de Jong Reklame in Druten is een creatief signbedrijf waar met vakmanschap mooie en duurzame visuele communicatie wordt gemaakt. Dat kan een enkel object zijn of een grootschalige (re)styling. Van reclamebord tot interieurdecoratie.

De specifieke toegevoegde waarden van Toon de Jong Reklame zijn:

  • Een sterk design presenteren
  • Een efficiënte productie
  • Sterk in logistieke organisatie

Toon de Jong Reklame kan meer. Toon de Jong Reklame heeft een breed scala aan productietechnieken en de mogelijkheid om vele verschillende soorten materiaal toe te passen. Zo kan Toon de Jong Reklame allerlei signs en fraaie decoraties industrieel vormgeven en vervolgens ook plaatsen. Het montageteam kan in kantoren en winkels XL fullcolordecoraties aanbrengen, of zelfs buiten op grote hoogte gevel- of lichtreclame monteren.

Ook voor producten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is men bij Toon de Jong Reklame aan het juiste adres. Toon de Jong Reklame  werkt met:

  • hout
  • metalen
  • glas
  • PVC-vrije kunststoffen

Ook beschikt Toon de Jong Reklame over XL printtechnieken met watergedragen inkten. Door dat laatste zijn er ook geen onaangename luchtjes wat zeker in een pand een verademing is.

Voor een goede samenwerking tussen opdrachtgever en signbedrijf is wederzijds vertrouwen van groot belang. Toon de Jong Reklame brengt dan ook niet zomaar een offerte uit, maar maakt graag eerst kennis met de klant om vervolgens naar idee en wensen van de klant met een spetterend ontwerp en uitvoering te komen.

Toon de Jong Reklame is een door SIBON Erkend Signbedrijf.

Naast de diensten en producten zoals bovengenoemd, exploiteert Toon de Jong Reklame een LED scherm achter een raam op de eerste etage van Westerpoort Experience in Druten.

A2See heeft op advies een LED scherm uit de EyeWindow serie geïnstalleerd. De content wordt door middel van het bijgeleverde Content Management Systeem door de specialisten van Toon de Jong Reklame verzorgd.

www.toondejong.nl