INDOOR led-schermen

Indoor LED schermen zijn in vele vormen en afmetingen leverbaar.

Wij bieden standaard en op maat gemaakte oplossingen voor:
• montage aan de wand
• montage in het plafond
• montage in vloeren
• montage voor hangende en vrijstaande systemen.

 

Voor specifieke toepassingen in provinciehuizen, gemeentehuizen en boardrooms, leveren wij LED schermen aan AV-System integrators. (zie keuze “Staten en Raadzaal” onder keuze “INDOOR LED”)

Naast custom-made configuraties leveren wij  een “alles-in-één display” ter ondersteuning van presentaties in middelgrote en grote vergaderruimten, trainingsruimten, conferentiezalen,multimediaruimten, collegezalen, tentoonstellingszalen, privétheaters enz.

Toegewijd aan het verbeteren van de efficiëntie van vergaderingen en de gebruikerservaring,heeft deze nieuwe generatie “alles-in-één displays” veelgebruikte vergaderfuncties geïntegreerd, waaronder draadloze spiegeling, videoconferenties, opvallen met een groot FHD-scherm, buitengewoon weergave-effect, extreem vereenvoudigde bediening, synchronisatie van meerdere signalen en meer. Wij bieden u op deze wijze een soepele en stabiele presentatie met ultiem kijkcomfort om de vergaderervaring aanzienlijk te verbeteren.

Ook flexibele LED schermen behoren tot de mogelijkheden. Deze schermen kunnen onder andere om een ronde kolom aangebracht worden, of aan muren met ronde hoeken.

Naast de op maat gemaakte LED schermen bieden wij ook verplaatsbare LED schermen, al dan niet met touchscreen. Deze LED schermen zijn ideaal om in te zetten voor “point-of-purchase”.

 

Gerealiseerde indoor projecten >