WIE ZIJN WIJ

Innovatieve oplossingen
Ons team heeft vertrouwen in wat ze doen en waar ze voor staan, met als resultaat innovatieve oplossingen voor elke specifieke situatie. Ons team van vakmensen beschikt over essentiële kennis om bij te kunnen dragen aan het doel van onze opdrachtgevers. Het team is onder andere betrokken bij het ontwerp van de constructies die nodig zijn om de LED schermen op de juiste locatie te plaatsen.

Tevens neemt dit team een deel van de aftersales voor hun rekening, met als drijfveer er zorg voor te dragen dat er in geval van eventuele storing snel actie ondernomen kan worden. 

 

EVEN VOORSTELLEN

Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van big-screen technologie, waarvan ruim 20 jaar specialisatie in LED technologie, heeft A2SEE  binnen deze branche, afnemers met spraakmakende projecten kunnen ondersteunen.

A2SEE doorloopt met u het gehele traject van het project en doormiddel van kennis, oplossingen, duidelijkheid en eerlijkheid leveren wij een kwalitatief hoogstaand product en service zodat u een efficiënte en passende campagne kunt opzetten.

Ik heet u van harte welkom binnen de dynamische wereld van A2SEE.

Aljo Brussee,
Display Applicaties
A2See Ledscreen Technology