van haren antwerpen
van haren antwerpen

LED SCREEN IN ETALAGE “VAN HAREN” FLAGSHIP STORE OP DE MEIR TE ANTWERPEN

ANTWERPEN – Schoenretailer van Haren opende zaterdag 14 september 2019 haar nieuwe flagship store op de Meir in Antwerpen. De nieuwe winkel van 850 m² biedt plaats aan ruim 20.000 paar schoenen.

De nieuwe flagship store op de Meir in Antwerpen is de 15e winkel en meteen ook het visitekaartje van vanHaren Schoenen België. “Een flagship store openen in een modestad als Antwerpen is voor vanHaren de kers op de taart van een reeds succesvolle Belgische expansie”, aldus directeur Krein Bons.

De Antwerpse winkel is met zijn 850 m² meteen ook de grootste vanHaren winkel. “Naast een uitgebreid assortiment voor het hele gezin, willen we inzetten op een unieke winkelbeleving op de Meir. Dit doen we met een sportcorner van maar liefst 150 m². We gaan voor de totaalbeleving met een interactieve kinderhoek en koffiecorner waar de klant zowel zichzelf als zijn of haar smartphone kan rechargen.”

OMNICHANNEL

Antwerpen is als modestad voor vanHaren tevens de plek om haar nieuwe omnichannel concept uit te testen. “Met iPads en schermen kan je ook naar hartenlust online shoppen in de nieuwe winkel. Bovendien staat de nieuwste online exclusieve collectie steeds in de winkel gepresenteerd. Dankzij dit showrooming concept kunnen modellen die exclusief online te verkrijgen zijn, meteen in de winkel gepast en besteld worden om ze vervolgens thuis te laten bezorgen.”

Tevens kan een van de winkelmedewerkers uw keuze groot presenteren op het LED scherm in de etalage als u dat wenst.

Het LED scherm in de etalage is dus multifunctioneel.

https://www.vanharen.be/nl-be/