STUDIO’S AALSMEER
STUDIO’S AALSMEER

Het Theater van Studio’s Aalsmeer vormt de ideale omgeving voor een bedrijfsmeeting, productpresentatie of ander commercieel evenement.

Het Theater van Studio’s Aalsmeer is uitgerust met één van Europa’s grootste (deels beweegbare) LED-schermen, met maar liefst 220m2, oftewel bijna 8 miljoen ledlampjes, een impact die zijn weerga niet kent, en geeft een geheel nieuwe dimensie aan (product)presentaties, als decor, video-wall, live-verbinding of interactieve muur; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Uw bijeenkomst met een custom made decor van 220m2?

Met behulp van de LED-schermen in het theater van Studio’s Aalsmeer maakt u een onvergetelijke indruk op uw gasten.

De designers van Studio’s Aalsmeer creëren een op maat gemaakt decor, passend bij uw thema of boodschap. Zoals de uitspraak luidt ‘een beeld spreekt meer dan 1000 woorden’. Laat de bijna 8 miljoen led-lampjes die het theater rijk is voor u spreken. Presentaties, productlanceringen en congressen worden op een compleet nieuwe wijze audiovisueel ondersteund.

Meinders Catering beheerd sinds 1 juni 2018 de exploitatie van evenementen in Studio’s Aalsmeer. Hiermee versterkt Meinders Catering de positie in de evenementenbranche met een eerste vaste locatie met een maximale capaciteit van 3000 pax. Voor Studio’s Aalsmeer betekent dit de mogelijkheid een kwalitatief hoge ‘one stop shop’ te worden. Catering, personeel en locatie zijn in eigen beheer.

Aljo Brussee, de initiator van deze LED-schermen, staat met zijn bedrijf A2SEE garant voor onderhoud en service van deze faciliteit van studio beheerder Meinders Catering.

http://studiosaalsmeer.nl/zakelijk/