PLATTETV.NL / hellotv.nl utrecht
PLATTETV.NL / hellotv.nl utrecht

PlatteTV heeft na 20 jaar hun bedrijfsnaam gewijzigd in “HelloTV” en staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, en ruim 50 jaar ervaring met tv’s, audio, bijpassende apparatuur en accessoires. In de winkels in Utrecht, Breda, Nijmegen, Arnhem, Doesburg en Doetinchem kunnen klanten alle tv’s en bijpassende apparatuur beleven en beluisteren.

Recentelijk heeft de vestiging van PlatteTV.nl in Utrecht na een flinke verbouwing en een nieuwe inrichting haar onderkomen gevonden aan de Hollantweg 1 te Utrecht. In het weekend van 30 maart heeft PlatteTV.nl Utrecht haar nieuwe onderkomen in gebruik genomen met 1.400 m2 aan de allernieuwste tv’s en audio. PlatteTV.nl verkoopt alle topmerken, zoals Samsung, Sonos, LG, Sony, HEOS, Philips en natuurlijk heeft PlatteTV.nl altijd spectaculaire deals!

Onderhoudsvrije LED schermen

Om de bezoeker en de passant nog beter te informeren over de producten en diensten van PlatteTV.nl, is in het ontwerp van het pand aan de zijgevel die zichtbaar is vanaf de Europalaan een LED scherm opgenomen.

PlatteTV.nl heeft op advies van A2See Ledscreen Technology een EyeBright II LED scherm gekozen, welke voldoet aan de wensen en eisen van de klant. Natuurlijk is de EyeBright II van A2See Ledscreen Technology onderhoudsvrij.

http://hellotv.nl