PEUT TANKSTATION noordwijk
PEUT TANKSTATION noordwijk

Ruim 40% van alle tankstations in Nederland is eigendom van zelfstandige ondernemers. Meestal dragen deze “vrije pompen” een label van een van de grote brandstofmerken. Steeds vaker worden de vrije pompen aan banden gelegd en moeten ze zich houden aan landelijke richtlijnen.

En daar wringt nu juist de schoen. Het belang van de grote merken ligt primair bij de wereldhandel. De zelfstandige pomphouder heeft juist een lokale focus en wil binding met haar lokale omgeving. Die wil in kunnen spelen op de omstandigheden in zijn of haar gebied en zelf bepalen wat een goede prijs is.

Annemarie van Wijk exploiteert twee Peut Tankstations in Noordwijk.

  • Eén aan de Schiestraat
  • Eén aan de ’s-Gravendijckseweg.

De bestaande tankstations zijn enige jaren geleden “omgekleurd” naar Peut Tankstations. Een onderdeel daarvan was op beide locaties een LED scherm plaatsen waarop de weergave van actuele brandstofprijzen en reclameboodschappen voor producten uit de shop en garage weergegeven konden worden. De weergave van de actuele brandstofprijzen is mogelijk door een koppeling met een pompcontroller aan de Fuel POS van Tokheim. De weergave van de reclameboodschappen dankzij een bij het LED scherm geleverde Content Management Systeem.

De nieuwste displaytechnieken

Om voorop te blijven lopen met de moderne displaytechnieken en zeker te zijn van een probleemloze weergave, zijn de LED schermen vervangen door de onderhoudsvrije EyeCity en EyeBright LED schermen van A2See Ledscherm Technology. Het LED scherm aan de gevel aan de Schiestraat is in haar geheel vervangen en voorzien van een design EyeCity behuizing.

www.peut.nl