teunissen + berendse DELFT
teunissen + berendse DELFT

LED-SCREEN SCHIEKADE DELFT

Bouwprojecten ontwikkelen is het vak van Teunissen + Berendse
Teunissen + Berendse is actief in vastgoed in de ruimste zin van het woord. Van het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten tot het beheren van een eigen vastgoedportefeuille. Teunissen + Berendse realiseert projecten voor zowel de zakelijke markt als de woningmarkt met een sterke geografische focus op de regio Westland. Het bedrijf is hier immers geboren en getogen. Doordat Teunissen + Berendse de markt als geen ander kent in combinatie met een slagvaardige Westlandse mentaliteit, tekent Teunissen + Berendse steevast voor succesvolle ontwikkelingsprojecten met uitstekende commerciële perspectieven.

Representatieve bedrijfsunits en garageboxen

Schiekade Delft is een nieuwbouwproject dat door Teunissen + Berendse is ontwikkeld op het voormalige terrein van garage Hoeke aan de Rotterdamseweg te Delft. Schiekade Delft bestaat uit 4 bedrijfsruimtes en in totaal 95 bedrijfsunits en garageboxen.

Project Schiekade Delft kent een prima ontsluiting op het rijkswegennet. Via de Kruithuisweg zijn de A13 en A4 in een paar autominuten bereikbaar. In het ontwerp van Schiekade Delft is een LED scherm in de uitbouw op het dak opgenomen om passanten vanuit beide richtingen op de hoge naastgelegen N470 te informeren over het huren of kopen van bedrijfsruimte in het complex.

De juiste uitstraling door een LED scherm

A2See Ledscreen Technology heeft hiervoor een LED scherm uit haar EyeBright II serie met een afmeting van 12000 x 2400 mm geïnstalleerd, dat precies past in de uitsparing die door Teunissen + Berendse in de gevel is gemaakt. Het LED scherm geeft de juiste uitstraling en is van zeer hoge kwaliteit voor jaren onderhoudsvrij gebruik. De content wordt door het team van Teunissen + Berendse gemaakt op een PointCast Content Management systeem.

www.teunissenberendse.nl