GREEN PLANNET pesse
GREEN PLANNET pesse

Green Planet

Green Planet is een state-of-the-art tankstation voor traditionele en duurzame brandstoffen, waarbij de laatste groep zich sterk ontwikkelt en steeds belangrijker wordt. Schoner en bewuster rijden is de basis.  

Inspirerende locatie

Bij de bouw van de inspirerende locatie met de zowel van buiten als van binnen opvallend vormgegeven ‘dome’ is gebruik gemaakt van duurzame materialen. De eigen windmolens voorzien voor een belangrijk deel in de benodigde energie van Green Planet.

Een LED zuil als handig hulpmiddel voor klanten

Om de klanten nog beter van dienst te zijn, heeft Green Planet software laten ontwikkelen door Sivusto, waardoor het mogelijk is om de klant te informeren bij welke pomp hij groene brandstof kan tanken.

De weergave vindt plaats op een EyeCity II LED zuil die in opdracht van PreWest door A2See Ledscreen Technology voor Green Planet is ontwikkeld en geïnstalleerd. Op het LED scherm worden het kenteken en de brandstofkeuze weergegeven. Er vindt alleen detectie van het kenteken plaats. Geen opslag. Naast de weergave van de brandstofkeuze worden op het LED scherm ook reclames en acties weergegeven.

www.greenplanet.nl