gemeente zwolle
gemeente zwolle

“DB Audiovisueel” Groningen werkt de komende jaren in opdracht van de Gemeente Zwolle. Zij is verantwoordelijk voor het upgraden van de raadszalen en fractiekamers, en zullen ook vergaderzalen van bijvoorbeeld LED-Schermen, AV-schermen met touchscreen functionaliteit  voorzien. Daarnaast zal het preventief- en correctief onderhoud door dB Audiovisueel worden uitgevoerd.

DB Audiovisueel onderhoud warme contacten met AV specialisten voor audiovisuele ondersteuning van hun projecten.

Derhalve heeft DB Audiovisueel ons opdracht gegeven een “EyeBright” LED Scherm te leveren, en deze te installeren in de “Raadzaal” van Gemeente Zwolle.

Dit LED scherm omvat een “alles-in-één display” ter ondersteuning van presentaties in middelgrote en grote vergaderruimten, trainingsruimten, conferentiezalen, multimediaruimten, collegezalen, tentoonstellingszalen, privétheaters, enz. Toegewijd aan het verbeteren van de efficiëntie van vergaderingen en de gebruikerservaring, heeft deze nieuwe generatie “alles-in-één displays” veelgebruikte vergaderfuncties geïntegreerd, waaronder draadloze spiegeling, videoconferenties, opvallen met een groot FHD-scherm, buitengewoon weergave-effect, extreem vereenvoudigde bediening, synchronisatie van meerdere signalen en meer. Kortom, een soepele en stabiele presentatie met ultiem kijkcomfort om de vergaderervaring aanzienlijk te verbeteren.