ABSWOUDE AUTOPROMENADE noordwijk
ABSWOUDE AUTOPROMENADE noordwijk

Al ruim vijftig jaar is Abswoude Autopromenade een vertrouwd adres voor alles wat maar te maken heeft met optimale automobiliteit. Zo kunnen klanten bij Abswoude terecht voor onder andere de aanschaf, het onderhoud of het herstel van schade aan hun auto. 

Maar ook voor het huren van een auto staat Abswoude voor hen klaar. In al die jaren is het steeds de filosofie van Abswoude geweest om klanten alles te kunnen bieden op het gebied van automobiliteit.

Een passende oplossing

Om de passanten en bezoekers nog beter te informeren over de producten en aanbiedingen, heeft Abswoude Autopromenade in samenwerking met A2See Ledscreen Technology een oplossing gecreëerd die past bij de filosofie en uitstraling van Abswoude Autopromenade.

Een transparant LED Scherm

In de showroom, achter de glazen gevel is een transparant LED scherm geplaatst voor de weergave van acties en informatie.

Het transparante LED scherm is bij uitstek geschikt voor locaties met glazen gevels en neemt geen vloerruimte in beslag. Ook blijft de lichtinval achter het transparantie LED scherm gewaarborgd en kan men van binnenuit, door het transparante LED scherm naar buiten kijken.

www.abswoude.nl