Home   : :   Outdoor LED   : :   Indoor LED   : :   Control room   : :   Werkwijze   : :   Wie zijn wij   : :   Nieuws   : :   Contact

Wie zijn wij

Innovatieve oplossingen
Ons team heeft vertrouwen in wat ze doen en waar ze voor staan, met als resultaat innovatieve oplossingen voor elke specifieke situatie. Ons team van vakmensen beschikt over essentiële kennis om bij te kunnen dragen aan het doel van onze opdrachtgevers. Het team is onder andere betrokken bij het ontwerp van de constructies die nodig zijn om de LED schermen op de juiste locatie te plaatsen.

Tevens neemt dit team een deel van de aftersales voor hun rekening, met als drijfveer er zorg voor te dragen dat er in geval van eventuele storing snel actie ondernomen kan worden.
 

Aljo Brussee, directeur A2SEE:
“Ik zie mijzelf eigenlijk als een vakidioot, ik ben dan ook altijd zoekende of het niet nog beter kan en geïnteresseerd in wat voor ontwikkelingen er wereldwijd zijn. Ook al is mijn vak mijn kindje, bij mij staat de opdrachtgever altijd centraal. Ik verkoop dan ook liever nee dan concessies te moeten doen. Dat is uiteraard geen garantie dat er nooit iets mis kan gaan; per slot van rekening hebben we met mensen, techniek en software te maken. Maar daar loop ik niet voor weg en ik zie in problemen altijd uitdagingen“.

 

Citaat branchegenoot:
“Aljo Brussee wordt binnen zijn branche internationaal gezien als een soort goeroe, met ruim 40 jaar ervaring en kennis op het gebied van groot en dynamisch weergeven van beeld. Hiernaast heeft Aljo veel kennis opgedaan in het verleden door middel van projectie en videowalls. Als een van de eersten in Nederland heeft hij kennis opgedaan van het toepassen van LED technieken en weet hij zijn expertise te vertalen in spraakmakende projecten. Niet zelden doen we een beroep op hem als wij er niet uitkomen”.

 

aljo