Home   : :   Outdoor LED   : :   Indoor LED   : :   Control room   : :   Werkwijze   : :   Wie zijn wij   : :   Nieuws   : :   Contact

Ziggo NOC controlroom LED-screen

A2B Controlroom Technology b.v. heeft ons opdracht gegeven de controlroom van Vodafone/Ziggo in Amsterdam te voorzien van een 10 meter brede VideoWall. 

Om te voldoen aan de eisen van Ziggo om VideoStreams, Web sites, Live TV beelden, netwerken en PC bronnen simultaan weer te geven, is de VideoWall opgebouwd met onze “P1.2 UHD direct view EYEPANEL” LED modules. Het geheel is omlijst in een decor dat bij de uitstraling van de ruimte past.

De toegepaste UHD Direct View LED schermen zijn LED schermen met een zeer fijne pixel pitch waardoor het mogelijk is om hoge resoluties (2K en 4K) weer te geven.

 

Voor de aansturing is gekozen voor Infocus Jupiter Canvas en Infocus Jupiter Catalyst 4K.

 

Ons team heeft met succes dit project weten op te leveren, simpelweg omdat ze geloof hebben  in wat ze doen en waar ze voor staan, met als resultaat deze innovatieve oplossing voor dit specifieke project.

 

Kortom, maatwerk is essentieel om bij te kunnen dragen aan het doel van onze opdrachtgevers.  En met dat maatwerk bedoelen we niet sec de LED techniek, maar ook

het ontwerp constructies die nodig zijn om het LED screen op de juiste locatie de plaatsen of bevestigen, waarbij extra aandacht wordt besteed aan het design daarvan ter ondersteuning van de professionele uitstraling van uw onderneming.