Home   : :   Outdoor LED   : :   Indoor LED   : :   Control room   : :   Werkwijze   : :   Wie zijn wij   : :   Nieuws   : :   Contact

Indoor LED schermen

Indoor LED schermen
Indoor LED schermen zijn in vele vormen en afmetingen leverbaar. Wij bieden standaard en op maat gemaakte oplossingen voor:


Ook flexibele LED schermen behoren tot de mogelijkheden. Deze schermen kunnen onder andere om een ronde kolom aangebracht worden, of aan muren met ronde hoeken.

Glass-LED scherm
Een bijzondere ontwikkeling is een transparant LED scherm, ofwel de Glass-LED.

De transparante LED schermen worden op maat gemaakt en raam vullend geleverd. De boodschap wordt op deze manier op een aantrekkelijke wijze en met een hoge attentiewaarde weergegeven, zonder afbreuk te doen aan het ontwerp van de (glazen)gevel. Deze LED schermen worden achter het raam gehangen en blokkeren het zicht naar buiten niet. Binnen deze transparante LED schermtoepassingsmogelijkheden, leveren we ook designsystemen met vaste maten.

Naast de op maat gemaakte LED schermen bieden wij ook verplaatsbare LED schermen, al dan niet met touchscreen. Deze LED schermen zijn ideaal om in te zetten voor “point-of-purchase”.