Home   : :   Outdoor LED   : :   Indoor LED   : :   Control room   : :   Werkwijze   : :   Wie zijn wij   : :   Nieuws   : :   Contact

Control room

UHD Direct View-LED schermen
Specifiek voor control rooms, broadcast studio’s, board rooms en lobby’s, leveren wij UHD Direct View-LED schermen. Dit zijn LED schermen met een zeer fijne pixel pitch waardoor het mogelijk is om hoge resoluties (2K en 4K) op kleinere schermen weer te geven.

De voordelen van deze schermen zijn de egale kleur, het naadloze beeld, een zeer grote kijkhoek en het volledige kleurenspectrum. Het beeld van de Direct View-LED schermen vermoeit niet. De schermen zijn volledig redundant uitgevoerd en mede daardoor geschikt voor 24/7-gebruik.
Er is altijd beeld, onder alle omstandigheden.

Bronprocessing
High-end bronprocessing is cruciaal om de LED schermen optimaal te kunnen laten functioneren. De bijgeleverde processoren zijn voorzien van DVI-ingangen voor het aansluiten van bronnen. HD video bronnen kunnen rechtstreeks op de DVI-ingangen aangesloten worden.

In elke control room wordt gebruikgemaakt van op netwerk of hardware gebaseerde bronprocessing, om de beelden van de vele bronnen en streams gelijktijdig in de gewenste beeldverhouding weer te geven. Per project wordt gekeken welke bronprocessing de beste oplossing is om het doel van u als opdrachtgever te realiseren.